Yritys

Viking Project on kotimainen yritys, joka tuottaa korkealuokkaisia rakennuspalveluita.
Viking Project Oy

Taitava ja luotettava kumppani rakennus- ja talotekniikka-alalla.

Tuotamme korkealuokkaisia rakennuspalveluita avaimet käteen periaatteella.

Viking Project Oy on erikoistunut uudis-, korjausrakentamiseen ja talotekniikkaremontteihin. Tavoitteenamme on tarjota laadukkaita urakoita, jotka valmistuvat sovitussa aikataulussa. Asiakaslähtöisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Hyvää laatu ei ole pelkkä hyvin tehty työ mutta myös asiakaskokemus.

Olemme toteuttaneet isoja sekä pieniä kohteita – olemme palveluksessanne kaikissa rakennus- ja talotekniikkaurakoissanne.

Rakennusalan ammattilainen

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista kumppania rakennusprojektillesi? Tarjoamme laadukasta rakennusalan osaamista kattavalla palveluvalikoimalla, johon kuuluvat uudisrakentaminen, korjaus- ja muutostyöt sekä paljon muuta. Riippumatta tarpeestasi, rakennamme ja muokkaamme juuri sinun vision mukaisesti tilat, ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti.

Asiakkaitamme ovat:

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet usein kysyttyjä kysymyksiä koskien sivujemme kautta tulleista tiedusteluista. Mikäli et löydä vastausta asiaan tai haluat tietää enemmän, niin voit ottaa helposti yhteyttä meihin sähköpostilla, puhelimitse tai sivujen lomakkeen kautta.

Löydät suoraan tiedot yhteystiedot -sivujen kautta. Voit ottaa helposti yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai lomakkeemme kautta.

Voit lähettää meille tarjouspyynnön helposti sähköpostilla info@vikingproject.fi tai yhteystiedot -sivujen lomakkeen kautta.

Rekrytointi sivujen kautta voit seurata avoimia työpaikkoja sekä tarvittaessa jättää avoimen hakemuksen, mikäli juuri tällä hetkellä ei löydy sopivaa tehtävää.

Ota yhteyttä kun tarvitset lisätietoja mielenkiintoisesta kohteesta.

Kiinnostuitko kohteesta?