Sisustus

Korkealuokkaiset ja kestävät pintamateriaalit

Korkealuokkaiset materiaalit

Olohuoneessa, keittiössä ja makuuhuoneissa on vaaleat tammi parkettilattiat ja 1-paneelilla tammi sisäovet. Seinät on maalattu valkosiksi ja katto materiaali on vaalea, kestävä mdf-sisustuspaneeli. Eteisessä on 3,5 neliön alueella 600X600mm lattialaattaa ja muuten lattiassa on tammiparketti.

Pesuhuone, sauna ja wc tiloissa on 600x600mm lattia laatta. Seinissä on 350x1000mm ja luonnonkivilaattaa. Saunan ja kylpyhuoneen välissä on lasiväliseinä ja kattomateriaali on lämpökäsitelllty mänty.

Saunaa lämmittää Desing-kiuas Huum. Nauti miedoista ja pitkäkestoisista löylyistä. Löydät 3d-havainnekuvan saunasta ja kiukaasta ”Kuvat” -sivuilta.

Erikoistilauksesta saat korkealaatuiset ja kokotalon kalusteet yhteistyökumppaniltamme: Karli Köögid – https://karlikoogid.ee

Mahdollisuus muokata materiaaleja ja varusetelua joustavasti oman mielesi mukaisiksi.

Maalämpöpumppu tuo tasaisen ja helpon lämmityksen mukavuuden. Halvin tapa lämmittää talo!

Seinät vahviistetty kipsilevyn alle oleville osb levyllä. Sisätyylin kehityksessa on käytetty korkealaatusia materiaaleja, kuten massivipuu parkettia, isoja lattialaattoja sekä seinalaattoja. Myös lämpökäsiteltyä mäntyä wc:ssä, saunassa sekä teknillisen tilan katossa. Olohuoneen katossa Mdf levy ja kattolistoitus puulistoilla. Kaikki sisäkalusteet on tilattu erikoistilauksella ja tyylinsuunittelulla, ottaen huomioon kaikki talon kulmat, katon korkeudet sekä käyttömukavuudet – mikä auttaa pitämään laadun korkealla.

Viimeistelymateriaalit sisätiloissa

Muut materiaalit

Muuta

Keittiön vaihtoehdot

Keittiö ilman saareketta

Sisustuksen osalta voit kätevästi valita haluatko keittiösi ympärille enemmän tilaa vai tyylikkään saarekkeen, joka täydentää kokonaisuutta.

Tässä mallikuvassa keittiöön on jätetty tilaa enemmän ja saareketta ei ole toteutettu. Tällöin isompikin ruokaryhmä mahtuu keittiön välittömään läheisyyteen.

Keittiön vaihtoehdot

Keittiö saarekkeella

Avokeittiöiden saarekkeet ovat nykyään todella suosittuja ja nyt sinulla on myös mahdollisuus saada oma saareke keittiöösi. Tyylikäs saareke rakennetaan samoilla materiaaleilla mitä muu keittiö, joten se istuu täydellisesti kokonaisvaltaiseen ilmeeseen.