Keskeinen sijainti Hyvinkäällä

Monipuoliset ja kattavat palvelut lähiympäristössä
Sijainti

Hyvinkää

Hyvinkää tunnetaan vireänä ja modernina kulttuurikaupunkina, joka arvostaa historiaansa. Kaupungin kulttuurielämä tarjoaa mahdollisuuksia kulttuurin ja taiteen monipuoliseen harrastamiseen, tuottamiseen ja vastaanottamiseen. Kulttuuripalveluiden tehtävänä on mahdollistaa tämä muun muassa tarjoamalla kirjasto- ja museopalveluita, jakamalla avustuksia ja järjestämällä erilaisia tapahtumia. Hyvinkääsali on kaupungin oma konsertti- ja kulttuurikeskus.

Palvelut lähellä

Metsää ja luonnon rauhaa

Hyvinkää tarjoa monipuolisen ympäristön, jossa voi harrastaa erimuotoisia liikuntaharrastuksia.
Hyvinkään luonnossa kulkiessa katse kiinnittyy korkeisiin harjuihin ja laajoihin soihin, mutta myös monimuotoiseen, pienipiirteisesti vaihtelevaan maisemaan. Vesistöjen, kallioiden, lehtojen ja peltoaukeiden kirjomassa ympäristössä elää edelleen hyvin monipuolinen kasvillisuus ja eläimistö. Kaupungin ja yksityisten hankkeiden myötä Hyvinkäällä on viime vuosina tehty monia luontoselvityksiä. Tietoja Hyvinkään arvokkaista luontokohteista sekä uhanalaisista ja harvinaisista lajeista voidaan hyödyntää niin alkuperäisen luonnon suojelussa, maankäytön suunnittelussa kuin teollisen toiminnan lupakäsittelyssä.
Palvelut lähellä

Kaikki palvelut lähellä

Hyvinkää tunnetaan vireänä ja modernina kulttuurikaupunkina, joka arvostaa historiaansa. Kaupunkimme kulttuurielämä tarjoaa mahdollisuuksia kulttuurin ja taiteen monipuoliseen harrastamiseen, tuottamiseen ja vastaanottamiseen. Kulttuuripalveluiden tehtävänä on mahdollistaa tämä muun muassa tarjoamalla kirjasto- ja museopalveluita, jakamalla avustuksia ja järjestämällä erilaisia tapahtumia. Hyvinkääsali on kaupungin oma konsertti- ja kulttuurikeskus.

Valikoituja palveluita hyvinkäällä

Palvelut sinun lähellä

Kauppa 3 km

K-Market Hakalantori sijaitsee lähellä ja autolla sinne on matkaa vain 6 minuuttia. Paljon eri kauppoja lähellä.

Uimahalli 5 km

Monipuolinen ja iso Sveitsin uimala sijaitsee vain 5 kilometrin päässä. Uimala tarjoaa loistavat puitteet.

Leikkipuisto 1 km

Lounatuulen leikkipaikka sijaitsee lähellä ja tarjoaa perheen pienimmille hyvän ympäristön leikkeihin.

Päiväkoti 1 km

Aamutuulen päiväkoti sijaitsee lähellä kotia, jonne pääsee vaikka kävellen nopeasti ja vaivattomasti.

Uudiskohde hyvinkäällä

Kiinnostuitko kohteesta?