Rekrytointi

Viking Project on kotimainen yritys, joka tuottaa korkealuokkaisia rakennuspalveluita.

Hae meille töihin!

Liity dynaamiseen tiimiimme, joka tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia eri tehtävissä! Olipa kyseessä siivooja, työnjohtaja tai elementtien asentaja, meillä on paljon syitä, miksi sinun kannattaa hakea juuri meidän tiimiimme. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta kanssamme!

Avoimet tehtävät

Täältä näet kaikki avoimet työtehtävät ja työpaikat ympäri Suomen. Päivitämme listaa aina sen mukaan mikä kohde tarvitsee tekijöitä.

Lähetä avoin hakemus

Avoin hakemus on loistava valinta jos sopivaa työtehtävää ei heti löydy. Hakemuksien pohjalta palaamme asiaan kun sopiva tehtävä tulee avoimeksi.

Miksi valita meidät ?

Kehittyvä työympäristö

Rakennusalalla työskentely tarjoaa jatkuvasti uusia haasteita ja mahdollisuuksia oppia uutta. Meidän yrityksessä panostetaan työntekijöiden kehittämiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia ja urapolkumahdollisuuksia, jotta voit kehittää osaamistasi ja edetä urallasi.

Monipuoliset työtehtävät

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia työtehtäviä, joten voit löytää itsellesi sopivan roolin tiimissämme. Olipa kyseessä siivous, työnjohto tai elementtien asennus, voit löytää oman vahvuusalueesi ja työskennellä alalla, joka kiinnostaa sinua.

Tiimityö ja yhteishenki

Meillä panostetaan hyvään tiimityöhön ja positiiviseen yhteishenkeen. Työskentelet ammattitaitoisten ja ystävällisten kollegoiden kanssa, jotka tukevat toisiaan ja luovat positiivisen työilmapiirin. Yhdessä saamme aikaan parhaat tulokset ja viihdymme työssämme.

Merkitykselliset projektit

Rakennusprojektit tarjoavat haastavia ja merkityksellisiä työtehtäviä, joissa pääset näkemään konkreettisia tuloksia tekemästäsi työstä. Voit olla mukana luomassa uusia rakennuksia ja kehittämässä ympäristöä, mikä kehittää ammatillista osaamistasi.