Palvelut

Viking Project on kotimainen yritys, joka tuottaa korkealuokkaisia rakennuspalveluita.

Täyden palvelun ratkaisut

Tarjoamme täyden palvelun ratkaisuja, olipa kyseessä uudisrakentaminen, elementtien asennukset, kattotyöt, julkisivutyöt tai korjausrakentaminen. Luotettavuus, laatu ja asiakastyytyväisyys ovat ydinarvojamme, ja ammattitaitoinen henkilöstömme huolehtivat projektin sujuvasta etenemisestä aina suunnittelusta käyttöönottoon. Voit luottaa siihen, että rakennusprojektisi toteutetaan ammattitaidolla ja huolella, olipa kyseessä uusi rakennus, elementtien asennus, katon korjaus tai julkisivun kunnostus. Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä unelmistasi totta!

Uudisrakentaminen

Uudisrakentaminen on tärkeä palvelu, joka tarjoaa mahdollisuuden luoda uutta ja modernia infrastruktuuria vastaamaan kasvaviin asumis- ja liiketarpeisiin, edistäen samalla alueen kehitystä ja elinvoimaisuutta. Se kattaa monia osa-alueita, kuten suunnittelun, rakentamisen ja projektinhallinnan, varmistaen laadukkaan ja kestävän rakennusprosessin aina alusta loppuun.

Elementtien asennukset

Elementtien asennukset ovat olennainen palvelu rakennusalalla, jossa valmiiksi valmistettuja rakennuselementtejä, kuten seinä- ja kattopaneeleja tai betonielementtejä, asennetaan rakennuskohteeseen tehokkaasti ja tarkasti. Tämä palvelu mahdollistaa nopean rakennusprosessin, parantaa työn laatua ja vähentää rakentamisen kokonaiskustannuksia.

Kattotyöt

Kattotyöt ovat olennainen palvelu, joka kattaa kaikki katon korjaukseen, huoltoon ja uudistamiseen liittyvät tarpeet, kuten vuotokorjaukset, kattotiilien vaihdot, katon pinnoitukset ja sadevesijärjestelmien asennukset, varmistaen katon kestävyyden ja suojan sääolosuhteilta. Tarjoamme tarkkaa arviointia, korkealaatuisia materiaaleja ja ammattitaitoista työn suoritusta, jotta asiakkaat voivat luottaa turvalliseen ja toimivaan kattoon nyt ja tulevaisuudessa.

Julkisivutyöt

Julkisivutyöt ovat palvelu, joka kattaa rakennusten ulkoseinien korjaus- ja uudistustyöt, kuten julkisivupinnoitteiden asennukset, rappaukset, maalaukset ja erilaisten julkisivumateriaalien käytön, tuoden uutta ilmettä ja kestävyyttä rakennuksille samalla suojaten niitä sääolosuhteilta. Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun aina suunnittelusta ja materiaalivalinnoista työn toteutukseen, varmistaen asiakkaille laadukkaan ja visuaalisesti houkuttelevan julkisivun.

Korjausrakentaminen

Korjausrakentaminen palveluna tarkoittaa vanhan, vaurioituneen tai kuluneen rakennuksen kunnostamista ja uudistamista. Se voi sisältää erilaisia toimenpiteitä, kuten rakenteiden korjaamista, julkisivujen uusimista, sisätilojen remontointia, putkien tai sähköjärjestelmien päivittämistä sekä muiden rakenteellisten tai toiminnallisten muutosten tekemistä.

Miksi valita meidät ?

Kokemusasiantuntija

Meillä on laaja kokemus ja vankka asiantuntemus uudisrakentamisen alalla. Tunnemme rakennusprosessin vaatimukset ja haasteet sekä pystymme tarjoamaan luotettavia ja innovatiivisia ratkaisuja hankkeen eri vaiheisiin.

Laaja palveluvalikoima

Tarjoamme monipuolisen palveluvalikoiman, joka kattaa kaikki tarpeet uudisrakentamisesta elementtien asennuksiin, kattotöihin ja julkisivutöihin. Tämä tarkoittaa, että voimme hoitaa kaikki rakennusprojektin osa-alueet yhden kumppanin kautta, mikä säästää aikaa, vaivaa ja varmistaa saumattoman yhteistyön.

Laatu ja kestävyys

Panostamme korkeaan laatuun ja kestäviin ratkaisuihin kaikessa tekemisessämme. Käytämme parhaita materiaaleja ja työskentelemme ammattitaitoisen tiimin kanssa varmistaaksemme rakennusten pitkäikäisyyden, energiatehokkuuden ja turvallisuuden.

Asiakaskeskeisyys

Asiakkaan tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Kuuntelemme tarkasti asiakkaiden tarpeita ja toiveita ja pyrimme toteuttamaan heidän visioitaan mahdollisimman hyvin. Panostamme avoimeen viestintään, joustavuuteen ja ammattitaitoiseen projektinhallintaan, jotta asiakkaat voivat luottaa saavansa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Ota yhteyttä kun tarvitset lisätietoja palveluistamme tai etsit sopivaa toimijaa uudelle hankkeelle.

Uusi hanke alkamassa? Ota yhteyttä.